receptura na blachę 60x40cm

 BLAT CZEKOLADOWY
Mieszanka Fudge Cake Mix Bush Trade 2000 gram
Olej 700 gram
Jaja 600 gram
Woda 500 gram

 

 KREM BUDYNIOWO-ORZECHOWY
Krem Vela Bianca Bush Trade 300 gram
Kalt Creme Bush Trade 400 gram
Mleko 1000 gram

 

 KREM ORZECHOWY
Woda 370 gram
Stabilizator orzech laskowyBush Trade 300 gram
Śmietana 30% 1500 gram

 

 DEKORACJA
Miroir karmelowy Bush Trade 550 gram
Miroir biały Bush Trade 50 gram

sposób przygotowania:

Na wypieczony blat czekoladowy rozsmarować krem budyniowo-orzechowy, a następnie nałożyć delikatny krem śmietanowy o smaku orzecha laskowego. Po schłodzeniu rozsmarować Miroir karmelowy. Całość można udekorować wzorem z białego Miroir’u bądź posypką czekoladową.

Crema Vela Bianca

Crema Vela Bianca to gotowy krem o smaku orzecha laskowego. Jest idealny do nadziewania wszelkiego rodzaju ciast, ciasteczek. Doskonała konsystencja i wyborny smak kremu orzechowego pozwalają na wszechstronne wykorzystanie.

kup produkt