receptura na blachę 60x40cm

 BLAT CZEKOLADOWY
Mieszanka Fudge Cake Mix Bush Trade2000gram
Olej700gram
Jaja600gram
Woda500gram

 

 KREM BUDYNIOWO-ORZECHOWY
Krem Vela Bianca Bush Trade300gram
Kalt Creme Bush Trade400gram
Mleko1000gram

 

 KREM ORZECHOWY
Woda370gram
Stabilizator orzech laskowyBush Trade300gram
Śmietana 30%1500gram

 

 DEKORACJA
Miroir karmelowy Bush Trade550gram
Miroir biały Bush Trade50gram

sposób przygotowania:

Na wypieczony blat czekoladowy rozsmarować krem budyniowo-orzechowy, a następnie nałożyć delikatny krem śmietanowy o smaku orzecha laskowego. Po schłodzeniu rozsmarować Miroir karmelowy. Całość można udekorować wzorem z białego Miroir’u bądź posypką czekoladową.

Crema Vela Bianca

Crema Vela Bianca to gotowy krem o smaku orzecha laskowego. Jest idealny do nadziewania wszelkiego rodzaju ciast, ciasteczek. Doskonała konsystencja i wyborny smak kremu orzechowego pozwalają na wszechstronne wykorzystanie.

kup produkt