receptura na 30 szt. babeczek

 MASA CZEKOLADOWA
Mieszanka Fudge Cake Mix Bush Trade1000gram
Olej350gram
Jaja300gram
Woda250gram

 

 PONCZ
Miroir karmelowy Bush Trade250gram
Woda – gorąca160gram
Spirytus80gram

 

 POLEWA
Krem Crema Sacher Bianca / Carmel Bush Trade400gram

 

 NADZIENIE
Choco Crunch Bush Trade200gram

sposób przygotowania:

Wszystkie składniki masy dokładnie mieszamy. Następnie wyrobione ciasto czekoladowe przekładamy do foremek i wypiekamy w tem. 1800C przez 18 minut. Po wystudzeniu, do poprawy wilgotności nasączamy ciasto ponczem. Babeczki wypełniamy nadzieniem Choco Crunch i oblewamy białą lub karmelowa czekoladą Sacher.

Crema Sacher

Sacher łączy w sobie zalety kremu i polewy. To nowoczesny produkt o szerokim zastosowaniu – jako polewa czy nadzienie. Dostępny w dwóch smakach: białej lub karmelowej czekoladzie. Stosuje się go bezpośrednio z opakowania, nie łamie się przy krojeniu.

kup produkt